FAQ - handig!

1. Waar kan ik de afmetingen van het prikbord doorgeven?

Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen die mooi in verhouding zijn. Wil je toch graag een afwijkende afmeting, dan selecteer je de grootte van je gewenste prikbord door lengte x breedte te doen. 

2. Is op maat ook mogelijk?

Dat is zeker ook mogelijk. Doe de lengte keer de breedte van het prikbord, en klik de juiste categorie aan bij afmetingen. Bijv. een prikbord van 100x140cm, is 1,4m2. Je kiest dan tot 1.5m2. Bij afronden van je bestellingen kun je in het opmerkingen veld de gewenste afmeting invullen. Let op, we maken prikborden tot max.1 meter hoog, breedte kan tot 2m.

3. Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Na je bestelling, ontvang je van ons een mail. We bevestigen dan je keuze en checken even met je of alles klopt, voordat we echt starten met het maken van jouw prikbord. De levertijd is gemiddeld twee weken, standaardafmetingen worden binnen een aantal dagen bezorgd. Is er spoed, geef dit aan ons door, en we gaan kijken of we dit voor je kunnen organiseren. 

4. Wordt mijn prikbord verzonden?

Afmetingen tot 75cm breedte worden normaliter met POSTNL verzonden. Je ontvangt een track & trace code om de verzending zelf te kunnen volgen. Prikborden die groter zijn worden door onze eigen bezorgdienst bij je bezorgd op een dag en tijdstip die we samen afspreken! Zelf ophalen in Zevenaar is natuurlijk altijd mogelijk.

5. Hoe lang bestaat Houtjemooi al?

Houtjemooi maakt sinds 2012 al prikborden. Eerst alleen via mond-tot-mond reclame, maar sinds enkele jaren via Houtjemooi.nl. Alle prikborden worden nog steeds geheel met de hand gemaakt in Zevenaar.  

6. Kan ik mijn ontvangen prikbord retourneren?

Binnen 14 dagen na ontvangst, kan het prikbord worden geretourneerd, mits het prikbord ongebruikt is. De retourkosten zijn voor de klant zelf, tenzij houtjemooi een steek heeft laten vallen.

Herroepingsrecht

© 2015 - 2020 houtjemooi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel