Navigatie

FAQ - handig!

1. Waar kan ik de afmetingen van het prikbord doorgeven?

Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen die mooi in verhouding zijn. Wil je toch graag een afwijkende afmeting, is dit mogelijk. Via het contact formulier kun je om een prijsopgave vragen.

2. Wat is een mooie verhouding voor een prikbord?

Een verhouding van 70-100 cm, of 80-120 cm is altijd mooi. Een simpele tip is om de breedte en de lengte in een verhouding 2:3 te maken.

3. Zal ik voor glad of ruwe omlijsting kiezen?

Een gladde omlijsting geeft het meest rustige en strakke beeld. Een hele goede keuze voor in je woonkamer of kantoor. De ruwe versie is vooral mooi in ruimtes waarin ruwe materialen goed werken. Dit kan zijn in de gang met een mooie kapstok eronder, of als je een stoere kinderkamer hebt.

4. Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Na je bestelling, ontvang je van ons een mail. We bevestigen dan je keuze en checken even met je of alles klopt, voordat we echt starten met het maken van jouw prikbord. Elk prikbord wordt uniek en op maat voor je gemaakt, we werken dus niet uit voorraad. De levertijd is gemiddeld twee weken. Is er spoed, geef dit aan ons door, en we gaan kijken of we dit voor je kunnen organiseren. Als het prikbord bijna gereed is voor verzending, maken we wederom via een mailtje, een leverafspraak met je.

5. Wordt mijn prikbord verzonden?

Afmetingen tot 80cm breedte worden normaliter met POSTNL verzonden. Je ontvangt een track & trace code om de verzending zelf te kunnen volgen. Prikborden die groter zijn worden door onze eigen bezorgdienst bij je bezorgd op een dag en tijdstip die we samen afspreken! Zelf ophalen in Zevenaar is natuurlijk altijd mogelijk.

6. Hoe lang bestaat Houtjemooi al?

Houtjemooi maakt sinds 2012 al prikborden. Eerst alleen via mond-tot-mond reclame, maar sinds enkele jaren via Houtjemooi.nl. Alle prikborden wordt nog steeds geheel met de hand gemaakt in Zevenaar. 

© 2015 - 2018 houtjemooi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel