Navigatie

FAQ - handig!

1. Hoe groot zal ik mijn prikbord maken?

De grootte van het prikbord is vooral afhankelijk van de muur waar deze komt. Het is vaak mooi om het prikbord in de verhouding van de vrije ruimte op de muur te houden.

Indien mogelijk, probeer in ieder geval een breedte van minimaal 60-80 cm aan te houden voor voldoende ruimte om te prikken.

2. Wat is een mooie verhouding voor een prikbord?

Een verhouding van 70-100 cm, of 80-120 cm is altijd mooi. Een simpele tip is om de breedte en de lengte in een verhouding 2:3 te maken.

3. Waar kan ik de afmetingen van het prikbord doorgeven?

Om de juiste maat van het prikbord te kiezen (S,M,L,XL), vermenigvuldig je lengte keer de breedte van je prikbord. Een voorbeeld is: 80cm x 100cm=0,8m2. Je kiest dan de afmeting S, tot 1m2. De exacte afmeting vul je in bij het invoeren van de klantgegevens in een speciaal invoerveld.

4. Zal ik voor glad of ruwe omlijsting kiezen?

Een gladde omlijsting geeft het meest rustige en strakke beeld. Een hele goede keuze voor in je woonkamer of kantoor. De ruwe versie is vooral mooi in ruimtes waarin ruwe materialen goed werken. Dit kan zijn in de gang met een mooie kapstok eronder, of als je een stoere kinderkamer hebt.

5. Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Na je bestelling, ontvang je van ons een mail. We bevestigen dan je keuze en checken even met je of alles klopt, voordat we echt starten met het maken van jouw prikbord. Elk prikbord wordt uniek en op maat voor je gemaakt, we werken dus niet uit voorraad. De levertijd is gemiddeld twee weken. Is er spoed, geef dit aan ons door, en we gaan kijken of we dit voor je kunnen organiseren. Als het prikbord bijna gereed is voor verzending, maken we wederom via een mailtje, een leverafspraak met je.

Ondertussen zijn we altijd beschikbaar voor vragen!

 

© 2015 - 2018 houtjemooi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel